Railverlichting

AL TWINTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN EFFICIENCYADVIES TOT GOEDE NAZORG

Railverlichting of een railsysteem is in veel gevallen een stuk praktischer dan andere armaturen en systemen voor verlichting in een pand. Deze zijn immers vaak aangewezen op de reeds aanwezige contactpunten in de muur of het plafond. Railverlichting of een railsysteem wordt daarentegen aangelegd op een spanningsrails, wat als voordeel heeft dat u met dit soort systemen de verlichting in een ruimte eenvoudig aan kunt passen. Zo heeft een railsysteem veel invloed op de (werk)sfeer binnen een kamer, die vaak sterk door de verlichting in de ruimte wordt bepaald. CableSpace is gespecialiseerd in het aanleggen van railverlichting en soortgelijke systemen voor zakelijke klanten en deze expertise zetten wij ook graag in voor uw onderneming. Laat u ook overtuigen door de veelzijdigheid van het railsysteem en het praktisch nut van railverlichting door contact met ons op te nemen, want een goede verlichting betekent veel voor welke bedrijfsruimte dan ook.

Al uw armaturen op het juiste spoor met railverlichting

De keuzemogelijkheden bij railverlichting zijn nagenoeg eindeloos en het is een van de systemen die veel voordelen biedt voor bedrijven. Zo kan deze verlichting niet alleen op plafonds worden bevestigd, maar door het handige railsysteem ook op muren en andere verticale oppervlakken. Systemen met railverlichting zijn dus zeer geschikt voor bijvoorbeeld de etalage van een winkel. Bij CableSpace mag u er bovendien vanuit gaan dat wij uw project binnen de afgesproken tijd én het vastgestelde budget voor u afronden. Hoe wij het hele project voor de montage van uw railsysteem en de toepassing van uw verlichting aanpakken, leggen wij u graag uit in een nadere kennismaking. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere verlichtingstoepassingen, zoals lijnverlichting en een spanningsrail. Welk project u ook door ons laat uitvoeren, u heeft altijd één vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met vragen en verzoeken.

Plan een vrijblijvende afspraak in met een specialist

Of railverlichting voor uw project het meest geschikt is en in welke vorm, is afhankelijk van de omvang van het project en uw huidige situatie. Deze willen wij dan ook – samen met uw wensen en voorkeuren – graag met u doornemen in een persoonlijk gesprek. Hiervoor kunt u ons bereiken door te bellen met 073 640 68 60. U kunt ook direct een offerte aanvragen.