Werken bij CableSpace

Ervaren monteurs Cablespace
Ben jij handig, een sleutelaar en zie je graag resultaat van je werk? Kom dan werken bij de marktleider in montagetechniek. Solliciteer op een van onze vacatures en kom bij onze club!  Heb je een rijbewijs, ben je technisch geschoold en hou je van aanpakken? Solliciteer dan via deze link en we nemen contact met je op!

Hoe word je een vakman bij CableSpace?

1. We hebben een 1e gesprek na aanleiding van jouw CV. We bespreken jouw motivatie en passie. We nemen je ervaring door en je specifieke specialismen. Werk je graag met kabeldraagsystemen? Of heb je meer met spanningsrail of verlichting? Ook je persoonlijke aspecten komen in dit gesprek aan bod, omdat we graag willen weten wie je bent! Je kunt natuurlijk ook ons allerlei vragen te stellen.

2. Het tweede gesprek volgt na een goed verlopen eerste gesprek. In dit gesprek gaan we kijken naar een mogelijk dienstverband. We doen je een aanbieding en jij beslist of je daar op in gaat. We bespreken de specifieke arbeidsvoorwaarden en wat we precies van je verwachten. CableSpace hanteert de CAO kleinmetaal, dus je weet dat je verzekerd bent van een goed pensioen en andere goede arbeidsvoorwaarden.

3. Gaan we samen verder, dan krijg je van Cablespace de eerste maand een uitgebreide training on the job. Via een van onze mentoren/topmonteurs krijg jij de fijne kneepjes van ons vak geleerd en waar je zoal op kunt letten op een project. Je krijgt natuurlijk ook onze bedrijfskleding uitgereikt en alle benodigde PBM-en.

ZZP

Wilt u werkzaamheden verrichten voor CableSpace? Wij hebben mogelijkheden. Om u zo goed mogelijk verder te helpen, vragen wij u om dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Slechts compleet ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen. Om een goed beeld te kunnen krijgen van uw mogelijkheden, is het belangrijk om uw specialismen en ervaring zo uitgebreid mogelijk te beschrijven!