Over CableSpace

Marktleider in montagetechniek

Marktleider in montagetechniek

Dat we marktleider zijn in montagetechniek, durven we wel te stellen. Want als het de montage van uw kabeldraagsystemen, verlichting en spanningsrails betreft, zijn wij dé partij voor u om het complete montagewerk professioneel uit te voeren. U wilt op het gebied van montagetechniek namelijk zekerheid van kwaliteit en al het werk in handen kunnen leggen van een betrouwbare partner. Daarom werkt CableSpace met eigen projectleiders en zelf opgeleide medewerkers die veel ervaring hebben opgebouwd met montagewerk in diverse bedrijven en industrieën. Ervaren krachten die onze naam hooghouden en uw risico dragen.

Onze kwaliteiten op het gebied van montagetechniek

Er zijn diverse redenen waarom u ons zou moeten inschakelen voor uw montagewerk. Niet alleen kunt u door ons diverse soorten werkzaamheden laten verrichten op het gebied van montagetechniek, zoals het installeren van kabeldraagsystemen en verlichting, maar u profiteert ook van onze volgende kwaliteiten:

  • Al vijfentwintig jaar ervaring in het vak
  • Eigen projectleiders
  • Oplevering binnen de afgesproken tijd én het vastgestelde budget
  • Transparant en duurzaam: CO2 prestatieladder trede 3 gecertificeerd
  • Kennis en kunde van veel medewerkers: meer dan vijftig specialisten in dienst
  • Direct contact met de eindverantwoordelijke, oftewel één aanspreekpunt
  • Onafhankelijke partij
  • VCA-gecertificeerd en uiteraard verklaring van goed betalingsgedrag

Uw werk is onze verantwoordelijkheid

Bij CableSpace gaan we ook voor ‘volledige ontzorging’ bij iedere montagetechniek, maar bij ons krijgt die term ook echt inhoud. Wij nemen namelijk zelf de leiding van al het montagewerk op ons. Zo heeft u geen omkijken naar bijvoorbeeld materiaalinkoop, projectplanning of de afstemming met andere partijen. Dat schakelt sneller, werkt efficiënter en leidt tot een beter resultaat. Vraag dat maar aan de klanten die u voorgingen! Neem contact met ons op door te bellen naar 073 640 68 60 of vraag direct een offerte aan.