Verlichting plaatsen

Wilt u verlichting op maat laten plaatsen in uw pand? CableSpace zorgt voor de beste oplossing voor zakelijke klanten door heel Nederland. Het aanleggen van kwalitatieve en duurzame verlichting staat centraal in de dienstverlening van ons bedrijf. Bent u op zoek naar nieuwe werkplekverlichting voor uw pand? En wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, duurzaamheid en vakkundigheid? Dan bent u bij CableSpace aan het juiste adres. Wij werken met eigen projectleiders en zelf opgeleide medewerkers die beschikken over aanzienlijke ervaring en bekwaamheid als het gaat om het plaatsen van verlichting.

Verlichting op locatie laten plaatsen door professionals

Wij bieden u advies aan over de installatie van verlichting in uw pand en zorgen ervoor dat het aanleggen hiervan vakkundig en soepel wordt uitgevoerd. Dat betekent dat we verlichting aanleggen die de sfeer sterk bevordert, waardoor de verkoop of productiviteit wordt gestimuleerd, en dat we altijd zoeken naar duurzame oplossingen. Voor het leveren, plaatsen of aanleggen van verlichting op maat op locatie, schakelt u onze specialisten in. U beschikt bij ons over de mogelijkheid tot het laten aanleggen van de volgende typen verlichting:

Maak gebruik van onze ruime ervaring in het plaatsen van verlichting

Wilt u uw nieuwe verlichting door onze ervaren vakmensen laten plaatsen? U wordt begeleid gedurende het gehele project: van het adviseren tot het installeren van bijvoorbeeld een railkokersysteem. Daarbij staat u altijd direct in contact met de eindverantwoordelijke. Is uw werkplek aan nieuwe verlichting toe en wilt u deze vakkundig laten plaatsen? Vraag ons naar de mogelijkheden voor de juiste maatwerkoplossing. Neem contact met ons op door te bellen naar 073 640 68 68 of door een e-mail te sturen naar info@cablespace.nl. Of vraag eenvoudig online een offerte aan.

Verlichting plaatsen

Verlichting

Het verhoogt de sfeer, stimuleert de verkoop, bevordert prestaties en bespaart kosten. Slechts enkele lichtpuntjes van een vernuftig lichtplan. Wilt u nieuwe werkplekverlichting laten monteren in uw winkel, magazijn, fabriek of kantoor?
Lees meer
Kabelgoot

Kabeldraagsystemen

Of het nou om utiliteit, industrie, zorg of retail gaat: de kabelinfrastructuur vormt een essentieel onderdeel van elk gebouw. En dat begint allemaal met de juiste montage van het kabeldraagsysteem.
Lees meer
Spanningsrail

Spanningsrail

In de utiliteit en industrie, en net zo goed voor ziekenhuizen, datacentra en winkels, geldt: railkokersystemen zijn vaak dé ideale oplossing voor het transport van elektriciteit. CableSpace is al jaren thuis in deze moderne montagetechniek.
Lees meer