Specialisaties

Bij CableSpace zorgen we er met een vakkundige montage voor dat we uw verlichting altijd op maat plaatsen. Het monteren en aanleggen van kwalitatieve, duurzame verlichting staat bovendien centraal in onze dienstverlening. Bent u op zoek naar nieuwe werkplekverlichting voor uw pand? En wilt u verzekerd zijn van kwaliteit, duurzaamheid en vakkundigheid? Dan bent u bij CableSpace aan het juiste adres. Wij werken met eigen projectleiders en zelf opgeleide medewerkers die beschikken over aanzienlijke ervaring en bekwaamheid als het gaat om het plaatsen van verlichting.

Verlichting laten plaatsen door professionals

Wij bieden u een advies over de installatie en montage van verlichting in uw pand. Wij zorgen ervoor dat we de verlichting op een professionele manier monteren. Dit betekent dat we verlichting aanleggen die de sfeer sterk bevordert – waardoor de verkoop of productiviteit wordt gestimuleerd – en dat we altijd zoeken naar duurzame oplossingen. CableSpace biedt de mogelijkheid tot monteren van de volgende typen verlichting:

U kunt ons inschakelen voor toepassingen voor zowel nieuwbouw als ombouw. Moet de montage van uw verlichting met spoed worden uitgevoerd? Ook dan bieden wij de mogelijkheid het verlichtingsproject – altijd op een duurzame en professionele manier – zo snel mogelijk af te ronden. Voor het aanleggen en monteren van verlichting kunt u dus perfect terecht bij onze specialisten.

Ruime ervaring in de montage van verlichting

Wij hebben meer dan vijftig medewerkers in dienst, die allemaal ruime ervaring hebben in het vakgebied en dus ook met het plaatsen van verlichting. Wij begeleiden u dan ook gedurende het gehele project: van het adviseren tot het monteren en aanleggen van bijvoorbeeld een railkokersysteem. Daarbij staat u altijd direct in contact met de eindverantwoordelijke. Is uw werkplek aan nieuwe verlichting toe en wilt u die vakkundig laten plaatsen? Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van CableSpace? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 073 640 68 60. Of vraag eenvoudig online een offerte aan.

Verlichting plaatsen

Verlichting

Het verhoogt de sfeer, stimuleert de verkoop, bevordert prestaties en bespaart kosten. Slechts enkele lichtpuntjes van een vernuftig lichtplan. Wilt u nieuwe werkplekverlichting laten monteren in uw winkel, magazijn, fabriek of kantoor?
Lees meer
Kabelgoot

Kabeldraagsystemen

Of het nou om utiliteit, industrie, zorg of retail gaat: de kabelinfrastructuur vormt een essentieel onderdeel van elk gebouw. En dat begint allemaal met de juiste montage van het kabeldraagsysteem.
Lees meer
Spanningsrail

Spanningsrail

In de utiliteit en industrie, en net zo goed voor ziekenhuizen, datacentra en winkels, geldt: railkokersystemen zijn vaak dé ideale oplossing voor het transport van elektriciteit. CableSpace is al jaren thuis in deze moderne montagetechniek.
Lees meer