Railkokersysteem

BIJNA DERTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN ADVIES TOT GOEDE NAZORG

Een railkoker of railkokersysteem wordt binnen verschillende sectoren gezien als de ideale oplossing voor de elektronische infrastructuur. Een railkokersysteem vindt u dan ook met regelmaat terug in winkelcentra, ziekenhuizen en datawarehouses. Indien u ook overweegt om de montage van een railkoker voor uw pand over te laten aan een professional, neem dan contact op met CableSpace. Wij zijn marktleider in onze branche en hebben jarenlange ervaring met het leveren en installeren van onder andere een railkokersysteem. Ontdek de mogelijkheden voor de ideale railkoker op maat.

Schakel ons in voor de montage van een railkokersysteem

Een van de voordelen van een railkokersysteem, is dat dit systeem een veel kortere montagetijd heeft dan andere elektrasystemen. Daarnaast is een railkoker uit ons assortiment veel efficiënter dan andere systemen omdat er minder spanningsverlies optreedt. Dat betekent dat er minder energie verloren gaat, wat bijdraagt aan een beter milieu. Een van de voordelen van een railkokersysteem is dat er ruimte is voor een beperkt aantal elektriciteitskabels. Hierdoor is het systeem veiliger en vereist het minder onderhoud. Deze voordelen leggen wij u graag uitgebreid uit tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Kies voor vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit en schakel onze hulp in voor allerlei soorten montagetechniek, waaronder het aanleggen van een railkoker, of bijvoorbeeld lijnverlichting.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Wij vertellen u graag meer over onze kabeldraagsystemen en de voordelen van de montage van een railkokersysteem bij u op locatie over heel Nederland. Plan een afspraak in voor meer informatie over de specificaties en voordelen van een railkoker. Hiervoor kunt u ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 073 640 68 68 of door te e-mailen naar info@cablespace.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies. Op onze website vindt u meer informatie over de projecten die eerder zijn uitgevoerd, bijvoorbeeld de installatie van een railkoker. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen bij vragen over andere toepassingen, waaronder werkplekverlichting.