Railkokersysteem

AL TWINTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN EFFICIENCYADVIES TOT GOEDE NAZORG

Een railkoker, busbar systeem of railkokersysteem wordt binnen verschillende sectoren gezien als de ideale oplossing voor de elektronische infrastructuur. Een railkokersysteem vindt u dan ook met regelmaat in winkelcentra, ziekenhuizen en datawarehouses. Indien u ook overweegt om de montage van een railkoker voor uw pand over te laten aan een professional, neem dan contact op met CableSpace. Wij zijn marktleider in de montage techniek en hebben een decennialange ervaring met het leveren en installeren van een railkokersysteem. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Maak gebruik van uitgebreide vakkennis bij de montage van een railkokersysteem

Een van de voordelen van een railkokersysteem of busbar systeem, aangelegd door CableSpace, is dat dit systeem een veel kortere montagetijd heeft dan andere elektrasystemen. Daarnaast is een railkoker veel efficiënter dan andere systemen omdat er minder spanningsverlies optreedt. Dit betekent dat er minder energie verloren gaat en daarmee dragen we bij aan een beter milieu. Er zijn nog vele voordelen te noemen van een busbar systeem en railkokersysteem, zoals een beperkt aantal elektriciteitskabels waardoor het systeem veiliger is en minder onderhoud nodig heeft. Deze voordelen leggen wij u graag uitgebreid uit in een persoonlijk gesprek. Schakel onze hulp in voor de montage van een railkoker en ontvang gegarandeerd hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Wij komen u graag meer vertellen over onze aanpak en de voordelen van de montage van een railkokersysteem of busbar systeem. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen. Hiervoor kunt u ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer  073 640 68 68. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies, zodat u voor geen enkele verrassing komt te staan. Op onze website vindt u meer informatie over de projecten die eerder zijn uitgevoerd. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen bij vragen over bijvoorbeeld lijnverlichting en andere toepassingen voor werkplekverlichting.