Kabeldraagsystemen

Kabeldraagsystemen
Kabeldraagsysteem
Kabelgoot montage

Kabeldraagsystemen

Voor een professioneel kabeldraagsysteem en een vakkundige installatie schakelt u het team van CableSpace in. Of het nu om utiliteit, industrie, zorg of retail gaat: de kabelinfrastructuur vormt een essentieel onderdeel van elk gebouw. Dat begint allemaal met de installatie van het juiste kabeldraagsysteem, om de infrastructuur in het pand maximaal efficiënt en betrouwbaar te laten verlopen. Bij CableSpace zijn we thuis in alle toepassingen. Zo monteren wij altijd efficiënte, betrouwbare en uiteraard fraaie kabeldragers in uw pand. Bekijk ons assortiment aan verschillende kabeldraagsystemen en kabeldragers voor de beste maatwerkoplossing voor u.

Montage op maat van uw kabeldraagsysteem

De beste oplossingen zijn maatwerkoplossingen. Kabeldragers moeten geschikt zijn om alle typen kabels in het pand optimaal en veilig te kunnen gebruiken. Per organisatie kunnen de prioriteiten en wensen anders zijn, denk bijvoorbeeld aan veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid. Daarom adviseren wij u graag voorafgaand aan het monteren van kabeldragers, ladderbanen en overige kabeldraagsystemen. Ook tijdens de montage van het kabeldraagsysteem hebben wij het liefst alle kabels stevig in handen. Omdat afstemming tijdens deze fase cruciaal is, werken wij met onze eigen montagespecialisten. Wij dragen de verantwoordelijkheid en u heeft één vaste contactpersoon die u op de hoogte houdt van de installatie van uw kabeldraagsysteem.

Diverse kabeldraagsystemen

Bij CableSpace hebben we kennis en kunde van vrijwel alle kabeldraagsystemen, waaronder:

  • Kabelgoten
  • Ladderbanen
  • Draadgoten
  • Vloergoten
  • Wandgoten
  • Energiezuilen
  • Buisleidingen

Het monteren van een kabeldrager of andere kabeldraagsystemen gaat uiteraard gepaard met een kwalitatief en betrouwbaar werkproces. Dit betekent dat wij niet alleen een oplevering binnen de afgesproken tijd en het vastgestelde budget garanderen, maar ook dat we na het monteren van uw kabeldrager goede nazorg verlenen. Ook gaat u in zee met een VCA-gecertificeerd bedrijf.

Profiteer van een direct aanspreekpunt

CableSpace draagt de verantwoordelijkheid over het gehele proces en u heeft daarbij direct contact met één aanspreekpunt, oftewel de eindverantwoordelijke. Daarbij informeren we u vanaf het begin tot het eind, bijvoorbeeld met betrekking tot de verschillende kabeldragers die nodig zijn en de uiteindelijke installatie van het kabeldraagsysteem. Bent u geïnteresseerd? Vraag direct een offerte op maat aan voor een overzicht van de kosten voor verschillende kabeldraagsystemen of neem contact met ons op. Bel naar 073 640 68 60 of stuur een e-mail naar info@cablespace.nl voor meer informatie over ons aanbod aan kabeldragers.