Kabeldraagsystemen

Kabeldraagsystemen
Kabeldraagsysteem
Kabelgoot montage

Daadkracht in kabeldraagsystemen

Voor een professioneel kabeldraagsysteem en een vakkundige installatie schakelt u het team van CableSpace in. Of het nu om utiliteit, industrie, zorg of retail gaat: de kabelinfrastructuur vormt een essentieel onderdeel van elk gebouw. En dat begint allemaal met de installatie van het juiste kabeldraagsysteem, om de infrastructuur in het pand maximaal efficiënt en betrouwbaar laten verlopen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een kabelgoot, ladderbaan, wandgoot, vloergoot of draadgoot. Bij CableSpace zijn we thuis in alle toepassingen. Zo monteren wij altijd efficiënte, betrouwbare en uiteraard fraaie kabeldragers in uw pand.

Vragen? Neem contact op!

Montage op maat van uw kabeldraagsysteem

Het klinkt misschien cliché, maar de beste oplossingen zijn maatwerkoplossingen. Kabeldragers moeten een passende oplossing zijn om alle typen kabels in het pand optimaal en veilig te kunnen gebruiken. Omdat de prioriteiten en wensen per organisatie anders zijn. Veiligheid, flexibiliteit, duurzaamheid… en het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom bemoeien wij ons graag met de adviesfase voorafgaand aan het monteren van kabelgoten, ladderbanen en overige systemen. Maar ook tijdens de montage van het kabeldraagsysteem hebben wij het liefst alle kabels stevig in handen. Omdat afstemming tijdens deze fase cruciaal is, werken wij met onze eigen montagespecialisten. Wij dragen de verantwoordelijkheid en u heeft één vaste contactpersoon die u op de hoogte houdt van de installatie van uw kabeldraagsysteem.

Diverse kabeldraagsystemen

Bij CableSpace hebben we kennis en kunde van vrijwel alle kabeldraagsystemen, waaronder:

  • Kabelgoten
  • Ladderbanen
  • Draadgoten
  • Vloergoten
  • Wandgoten
  • Energiezuilen
  • Buisleidingen

Het monteren van een kabeldrager gaat uiteraard gepaard met een kwalitatief en betrouwbaar werkproces. Dit betekent dat wij niet alleen een oplevering binnen de afgesproken tijd en het vastgestelde budget garanderen, maar ook dat we na het monteren van uw kabeldrager goede nazorg verlenen. Ook gaat u in zee met een VCA-gecertificeerd bedrijf.

Direct aanspreekpunt

CableSpace draagt de verantwoordelijkheid over het gehele proces en u heeft daarbij direct contact met één aanspreekpunt, oftewel de eindverantwoordelijke. Daarbij informeren we u vanaf het begin tot het eind, bijvoorbeeld met betrekking tot de verschillende kabeldragers die nodig zijn en de uiteindelijke installatie van het kabeldraagsysteem. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan direct een offerte op maat aan op of bel naar 073 640 68 60.