Spanningsrail

Bij CableSpace nemen wij de verantwoordelijkheid over het gehele proces van de montagetechniek: wij geven u advies over deze techniek en wij helpen u bij de keuze voor een leverancier van de spanningsrail. CableSpace heeft namelijk al jaren ervaring in deze eigentijdse techniek. De techniek is uitermate geschikt voor het transport van elektriciteit. En we kunnen u ondersteunen bij de installatie van spanningsrail.
Spanningsrail
Kabeldraagsystemen
Spanningsrail ontwerp
CableSpace kent de leverancier van spanningsrail
Of u nu op zoek bent naar een spanningsrail voor een ziekenhuis, industrie of een winkel: CableSpace kan u adviseren over een leverancier van het spanningsrailsysteem dat het beste past in elk scenario. Spanningsrailsystemen zijn niet alleen gunstig in de ruimte die zij vragen, ze kunnen daarnaast heel eenvoudig aangepast worden. Dat is mogelijk tijdens alle fasen van het proces. Van ontwerp tot aan de uitvoering. Wij adviseren u voor de leverancier van de spanningsrail die u wenst.
Verzekerd van kwaliteit
Naast het adviseren voor het leveren van de spanningsrailsystemen, helpen wij u ook met het volledig monteren van de spanningsrail. Onze speciaal opgeleide montagespecialisten ondersteunen u bij het aanbrengen van de rail op een vakkundige manier. Bij CableSpace bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen via 073 640 68 60 of een offerte aanvragen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.