Spanningsrail

Bij CableSpace dragen wij als monteur en leverancier graag bij aan het ontwerp, de montage en de toepassing van een spanningsrail bij uw bedrijf. Onze specialisten voeren de montage van uw spanningsrail uit zoals u of de fabrikant dat voor ogen heeft. De mechanische handelingen zijn bij ons tevens in goede handen. U kunt zich dan richten op het elektrotechnisch aansluiten van de installatie. Wij zijn merkonafhankelijk; u bepaalt zelf welke producten in de montage van de spanningsrail worden meegenomen. Onze specialisten hebben namelijk een brede kennis van de materialen die voor dit soort projecten gebruikt worden. Legrand, Schneider, Busbar of Siemens; wij monteren ze allemaal graag voor u!
Spanningsrail
Kabeldraagsystemen
Spanningsrail ontwerp

Ontvang deskundig advies over de juiste spanningsrail voor uw situatie

Of u nu op zoek bent naar een spanningsrail voor een ziekenhuis, industrie of een winkel: ons bedrijf werkt als leverancier door heel Nederland en realiseert spanningsrailsystemen die in elk scenario passen. Naast leverancier zijn wij ook uw deskundige adviseur met betrekking tot de montage en toepassing van een spanningsrail. U ontvangt dan ook altijd het beste advies op maat. Spanningsrailsystemen zijn niet alleen gunstig wat betreft de ruimte die ze nodig hebben; ze kunnen ook heel eenvoudig aangepast worden. Dat is mogelijk tijdens alle fasen van het proces, van het ontwerp tot aan de uitvoering.

Kies voor een complete service

U ontvangt van ons als leverancier en specialist altijd een complete service: wij adviseren, ontwerpen en leveren u materialen voor het spanningsrailsysteem en verzorgen de complete montage van de spanningsrail op locatie. Wilt u meer weten over ons als leverancier en monteur van een op maat gemaakte spanningsrail? Of bent u benieuwd naar andere toepassingen, zoals railverlichting en kabelgoten? Dan kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen via 073 640 68 60 of direct een offerte aanvragen. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@cablespace.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.