Spanningsrail

Bij CableSpace dragen wij als monteur en leverancier graag bij aan het ontwerp, de montage en de toepassing van een spanningsrail bij u in Noord-Brabant. Onze specialisten voeren de montage van uw spanningsrail op de wijze uit zoals u of de fabrikant dat voor ogen heeft. De mechanische handelingen zijn bij ons tevens in goede handen. U kunt zich dan richten op het elektrotechnisch aansluiten van de installatie. Wij zijn merkonafhankelijk; u bepaalt zelf welke producten in de montage van de spanningsrail worden meegenomen. Onze specialisten hebben namelijk een brede kennis van de materialen die voor dit soort projecten gebruikt worden. Legrand, Schneider, Busbar of Siemens; wij monteren ze allemaal graag voor u!

Spanningsrail
Kabeldraagsystemen
Spanningsrail ontwerp

Deskundig advies over de spanningsrail bij u in Noord-Brabant

Of u nu op zoek bent naar een spanningsrail voor een ziekenhuis, industrie of een winkel: CableSpace uit Noord-Brabant realiseert als leverancier en montagespecialist spanningsrailsystemen die in elk scenario passen. Naast een leverancier zijn wij ook uw deskundige adviseur met betrekking tot de montage en toepassing van een spanningsrail. U ontvangt dan ook altijd het beste advies op maat. Spanningsrailsystemen zijn niet alleen gunstig wat betreft de ruimte die ze nodig hebben; ze kunnen ook heel eenvoudig aangepast worden. Dat is mogelijk tijdens alle fasen van het proces, van het ontwerp tot aan de uitvoering. U bent dus bij ons bedrijf in Noord-Brabant aan het juiste adres wanneer u maatwerk en expertise zoekt om een passende spanningsrail te realiseren.

Verzekerd van een complete service

U ontvangt van ons altijd een complete service: adviseren, ontwerpen, het leveren van de materialen voor het spanningsrailsysteem en uiteraard de complete montage van de spanningsrail op locatie. Onze speciaal opgeleide montagespecialisten ondersteunen u bij het aanbrengen van de rail op een vakkundige manier. Daarnaast heeft u altijd één aanspreekpunt waar u terechtkunt voor vragen en verzoeken. Wilt u meer weten over ons als leverancier en monteur van een spanningsrail? Of bent u benieuwd naar andere toepassingen, zoals railverlichting en kabelgoten? Dan kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen via 073 640 68 60 of direct een offerte aanvragen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.