Spanningsrail

Bij CableSpace dragen wij graag bij aan uw project met spanningsrail. Onze montage specialisten monteren de railen op de wijze zoals u of de fabrikant dat wilt. De mechanische handelingen zijn bij ons in goede handen. U kunt zich dan richten op het elektrotechnisch aansluiten van de installatie. CableSpace is merkonafhankelijk, u bepaalt zelf welke producten u wilt gaan monteren. Onze specialisten hebben namelijk een brede kennis van de materialen in de markt. Legrand, Schneider, Busbar of Siemens, wij monteren ze allemaal even graag voor u!
Spanningsrail
Kabeldraagsystemen
Spanningsrail ontwerp
CableSpace kent de leverancier van spanningsrail
Of u nu op zoek bent naar een spanningsrail voor een ziekenhuis, industrie of een winkel: CableSpace kan u adviseren over een leverancier van het spanningsrailsysteem dat het beste past in elk scenario. Spanningsrailsystemen zijn niet alleen gunstig in de ruimte die zij vragen, ze kunnen daarnaast heel eenvoudig aangepast worden. Dat is mogelijk tijdens alle fasen van het proces. Van ontwerp tot aan de uitvoering. Wij adviseren u voor de leverancier van de spanningsrail die u wenst.
Verzekerd van kwaliteit
Naast het adviseren voor het leveren van de spanningsrailsystemen, helpen wij u ook met het volledig monteren van de spanningsrail. Onze speciaal opgeleide montagespecialisten ondersteunen u bij het aanbrengen van de rail op een vakkundige manier. Bij CableSpace bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd persoonlijk contact met ons opnemen via 073 640 68 60 of een offerte aanvragen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.