Kabelgoot montage

BIJNA DERTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN ADVIES TOT GOEDE NAZORG

Schakel dé marktleider op het gebied van montagetechniek in voor de aanschaf van een kabelgoot inclusief vakkundige montage. CableSpace voorziet u van het monteren of het aanleggen van een kabelgoot van rvs aan de muur of het plafond. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in diverse montagetechnieken en zetten gecertificeerd personeel in voor een efficiënte en vakkundige montage van uw kabelgoot aan het plafond of andere verticale oppervlakken. Een kwalitatieve kabelinfrastructuur en hoogwaardig kabeldraagsysteem die hierop aansluiten, vormen een essentieel onderdeel van elk gebouw. Hierbij maakt het niet uit of het om een zorginstelling, winkel of fabriek gaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten monteren van een kabelgoot van rvs aan het plafond? Ontdek onze maatwerkservice voor de perfecte oplossing voor uw pand.

Dé specialist voor het aanleggen van een kabelgoot met montage op maat

Naast het monteren van een rvs kabelgoot aan bijvoorbeeld het plafond, weet het gespecialiseerde team van CableSpace raad met verschillende kabeldraagsystemen. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u ladderbanen, , vloergoten, wandgoten, energiezuilen, buisleidingen en railkokers wilt laten aanleggen. Ontvangt u eerst graag advies over het laten aanleggen en monteren van een kabelgoot? Wij werken enkel met eigen projectleiders en gecertificeerd personeel die graag met u de mogelijkheden bespreken voor het monteren van de op maat gemaakte kabelgoot. Bij de montage van bijvoorbeeld een kabelgoot van rvs aan het plafond van uw pand, hechten wij altijd belang aan duurzaamheid, veiligheid en flexibiliteit. Door maatwerk te leveren, ontvangt u gegarandeerd het allerbeste resultaat. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Vraag onze expert om vakkundig advies over het aanleggen van een kabelgoot

Wanneer u graag overgaat op de montage van een kabelgoot van rvs, helpen onze specialisten u graag door een duidelijk plan van aanpak op te stellen. Om u de best mogelijke service aan te bieden, heeft u direct contact met één aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u tijdens het project terechtkunt voor vragen over de vorderingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten monteren van een kabelgoot van rvs aan het plafond van uw pand? Neem dan contact met ons op door te e-mailen naar info@cablespace.nl of door te bellen naar 073 640 68 68. Ook vraagt u eenvoudig online een offerte op. Wilt u alvast een beeld krijgen van het resultaat dat wij voor u kunnen realiseren? Bekijk dan de eerder uitgevoerde projecten.