Kabelgoot montage

AL TWINTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN EFFICIENCYADVIES TOT GOEDE NAZORG

Bij het aanleggen van een kabelgoot, is het belangrijk om een specialist in te schakelen die veel weet van montage. Door CableSpace laat u bijvoorbeeld de montage van een rvs of pvc kabelgoot aan het plafond uitvoeren. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in diverse montagetechnieken en zetten gecertificeerd personeel in om de montage van uw kabelgoot efficiënt en deskundig tot een goed einde te brengen. Een kwalitatieve kabelinfrastructuur en hoogwaardig kabeldraagsysteem die hierop aansluiten, vormen een essentieel onderdeel van elk gebouw. Hierbij maakt het niet uit of het om een zorginstelling, winkel of fabriek gaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de montage van een kabelgoot van rvs of pvc aan het plafond of op een andere locatie? Lees dan zeker verder!

Een specialist voor een kabelgoot en montage op maat

Naast de montage van een kabelgoot aan bijvoorbeeld uw plafond, weten wij raad met verschillende andere kabeldraagsystemen. Zo kunt u ook bij ons terecht wanneer u ladderbanen, railkokers, vloergoten, wandgoten, energiezuilen en buisleidingen wilt laten aanleggen. Ontvangt u eerst graag advies van een professional? Wij werken enkel met eigen projectleiders en gecertificeerd personeel die graag met u de mogelijkheden bespreken. Bij de montage van bijvoorbeeld een pvc of rvs kabelgoot aan het plafond, hechten wij altijd belang aan duurzaamheid, veiligheid en flexibiliteit. Door te allen tijde maatwerk te leveren, garanderen wij u het allerbeste resultaat.

Vraag onze expert om vakkundig advies

Wanneer u graag overgaat op de montage van een rvs of pvc kabelgoot, helpen onze specialisten u graag door een duidelijk plan van aanpak op te stellen. Om u een zo goed mogelijke service aan te kunnen bieden, heeft u direct contact met één aanspreekpunt. Zo weet u altijd bij wie u tijdens het project terecht kunt om uw vragen te stellen over de vorderingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 640 68 68. Ook vraagt u eenvoudig online een offerte op. Wilt u alvast een beeld krijgen van het resultaat dat wij voor u kunnen bereiken? Bekijk dan de eerder uitgevoerde projecten.