Railsysteem verlichting

BIJNA DERTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN ADVIES TOT GOEDE NAZORG

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt railsysteem voor de verlichting van uw bedrijfspand? CableSpace is gespecialiseerd in het aanleggen van een op maat gemaakt systeem voor railverlichting aan het plafond. Onze expertise zetten wij ook graag in voor uw onderneming. Laat u overtuigen door de veelzijdigheid van het railsysteem voor verlichting aan het plafond. Goede verlichting betekent veel voor welke bedrijfsruimte dan ook. Bekijk de mogelijkheden voor een hoogwaardig systeem voor railverlichting en ontdek wat ons bedrijf voor u kan betekenen.

Pas het railsysteem voor uw verlichting aan de muur of het plafond eenvoudig aan

Railverlichting of een railsysteem voor het plafond wordt gemonteerd op functionele spanningsrails, wat als voordeel heeft dat u met dit soort systemen de verlichting in uw pand eenvoudig aan kunt passen. Zo heeft een railsysteem veel invloed op de (werk)sfeer binnen een kamer, die vaak sterk door de verlichting in de ruimte wordt bepaald. De keuzemogelijkheden voor systemen voor railverlichting zijn nagenoeg eindeloos. Zo plaatsen wij deze verlichting niet alleen aan het plafond, maar door het handige railsysteem ook op muren en andere verticale oppervlakken. Ons ervaren team voorziet u altijd van de juiste maatwerkoplossing op basis van uw wensen en uw budget.

Al uw armaturen op het juiste spoor met hoogwaardige systemen voor railverlichting

De systemen met railverlichting zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld de etalage van een winkel. U mag er bovendien vanuit gaan dat wij uw project binnen de afgesproken tijd én het vastgestelde budget voor u afronden. Hoe wij het volledige project voor de montage van systemen voor railverlichting aanpakken, leggen wij u graag uit in een vrijblijvende kennismaking. U kunt ook bij ons terecht voor andere verlichtingstoepassingen of kabeldraagtechnieken, zoals lijnverlichting of ladderbanen. Voor een efficiënte uitvoering van uw project, heeft u altijd één vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met vragen en verzoeken.

Plan een vrijblijvende afspraak in met een specialist

Of railverlichting voor uw project het meest geschikt is en in welke vorm, is afhankelijk van de omvang van het project en uw huidige situatie. Deze willen wij dan ook – samen met uw wensen en voorkeuren – graag met u doornemen tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op. Bereik ons door te bellen naar 073 640 68 60 of stuur een e-mail naar info@cablespace.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor een kostenoverzicht van het laten aanleggen van systemen voor railverlichting aan de muur of aan het plafond.