Ladderbanen

BIJNA DERTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN ADVIES TOT GOEDE NAZORG

Schakel een specialist in voor de vakkundige en efficiënte aanleg van op maat gemaakte ladderbanen of andere systemen. CableSpace voorziet zakelijke klanten van de perfecte maatwerkoplossing, afhankelijk van veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit. Door uw kabeldragers aan te schaffen bij ons bedrijf, bent u verzekerd van een complete en hoogwaardige service. Wij houden overzicht en toezicht op alle aspecten van het project, zoals het ontwerp, de levering en de montage van ladderbanen of andere systemen. Ontdek de mogelijkheden voor de ideale maatwerkoplossing voor uw locatie in Nederland.

Op maat gemaakte ladderbanen laten monteren door een professional

Bent u op zoek naar op maat gemaakte ladderbanen voor het efficiënt verwerken van kabels? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van dit systeem. Met meer dan 25 jaar ervaring, voorziet ons montagetechniekbedrijf u van deskundig en passend advies voor het beste resultaat. Ons team van specialisten verzekert u van een veilige en optimale verwerking van allerlei kabels. De montage van de ladderbanen wordt uitgevoerd door onze eigen installateurs om betrouwbaarheid, veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

Kies voor maatwerk van dé specialist

Wilt u ladderbanen op maat aanschaffen? Wij voorzien u graag van de ideale oplossing. U wordt van het begin tot het eind op de hoogte gehouden door uw vaste aanspreekpunt, waardoor u inzicht krijgt in het proces en altijd direct uw eventuele vragen kunt stellen. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen met ons. Bel naar 073 640 68 68 of stuur een e-mail naar info@cablespace.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en stellen vrijblijvend een offerte voor u op, bijvoorbeeld voor het aanleggen van railsystemen voor verlichting.