Lijnverlichting

AL TWINTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN EFFICIENCYADVIES TOT GOEDE NAZORG

Bij CableSpace kunt u terecht voor lijnverlichting en het monteren van led- armaturen. Professionele lijnverlichting heeft verschillende positieve effecten op uw bedrijf, voornamelijk op het gebied van marketing en uitstraling. Zo zorgt verlichting voor een goede sfeer, moedigt het de verkoop van uw producten aan en zorgt het dat prestaties binnen uw bedrijf worden verbeterd. Maar dat niet alleen: het laten monteren van led-armaturen leidt er ook nog eens toe dat uw kosten zoveel mogelijk worden uitgespaard. Is uw kantoor, fabriek, magazijn of winkel toe aan nieuwe lijnverlichting? Zet dan CableSpace in voor uw nieuwe werkplekverlichting.

Lijnverlichting van een professional

Lijnverlichting overbrugt een relatief lange afstanden in een bedrijfspand en het monteren van led-armaturen moet gepaard gaan met een vakkundige aanleg van de nodige bekabeling en kabeldraagsystemen. Bij CableSpace houden wij toezicht op het gehele project dat wij voor u uitvoeren. Op de eerste plaats geven we u een passend advies over de toepassing van nieuwe werkplekverlichting. Daarnaast kunnen wij de led-armaturen voor u op een professionele manier monteren. U kunt ons inschakelen voor onder meer:

  • Lijnverlichting
  • Verlichte markeringen
  • Luxe pendelarmaturen
  • Spatwaterdichte armaturen
  • Buisleidingen

Ervaring en kwaliteit

Wilt u zeker zijn van kwaliteit? Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in diverse montagetechnieken. Naast verlichting zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in het monteren van kabeldraagsystemen en spanningsrails op maat. We zetten alleen de meest ervaren krachten in om elk project tot een goed einde te brengen. Moet uw opdracht snel uitgevoerd worden? Ook dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat oplevering plaatsvindt binnen de afgesproken tijd en het vastgestelde budget. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor lijnverlichting en het laten monteren van led-armaturen? Dan kunt u contact opnemen via 073 640 68 60 of een offerte aanvragen.