Lijnverlichting

BIJNA DERTIG JAAR ERVARING IN HET VAK
 OPLEVERING BINNEN TIJD ÉN BUDGET
VAN ADVIES TOT GOEDE NAZORG

Bij CableSpace kunt u terecht voor lijnverlichting en het monteren van led-armaturen bij u op locatie door heel Nederland. Professionele lijnverlichting heeft verschillende positieve effecten op uw bedrijf, voornamelijk op het gebied van marketing en uitstraling. Zo zorgt verlichting voor een goede sfeer, moedigt het de verkoop van uw producten aan en zorgt het dat prestaties binnen uw bedrijf worden verbeterd. Is uw kantoor, fabriek, magazijn of winkel toe aan nieuwe lijnverlichting? Zet het ervaren team van CableSpace in voor het monteren van led-armaturen en upgrade van uw werkplekverlichting.

Lijnverlichting laten leveren en plaatsen door een professional

Lijnverlichting overbrugt een relatief lange afstand in een bedrijfspand. Het monteren van led-armaturen in uw pand moet gepaard gaan met een vakkundige aanleg van de nodige bekabeling en kabeldraagsystemen. CableSpace houdt toezicht op het gehele project dat wij voor u uitvoeren. Op de eerste plaats geven we u passend advies over de toepassing van nieuwe werkplekverlichting. Daarnaast kunnen wij de led-armaturen voor u op een professionele manier monteren op locatie in heel Nederland. U kunt ons inschakelen voor onder meer:

  • Lijnverlichting
  • Verlichte markeringen
  • Luxe pendelarmaturen
  • Spatwaterdichte armaturen
  • Buisleidingen

Schakel ons in voor ervaring en kwaliteit

Wilt u zeker zijn van kwaliteit? Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in diverse montagetechnieken. Ons team is daarnaast gespecialiseerd in het monteren van spanningsrails en andere systeemoplossingen op maat. We zetten alleen de meest ervaren krachten in om elk project tot een goed einde te brengen. Moet uw opdracht snel uitgevoerd worden? Ook dat is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat oplevering plaatsvindt binnen de afgesproken tijd en het vastgestelde budget. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden voor het laten monteren van lijnverlichting en led-armaturen? Dan kunt u contact opnemen via 073 640 68 60 of via info@cablespace.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen.